Netwerkavond “Doen wie je bent”

Je bent uitgenodigd. En welkom. Het wordt een heerlijke avond vol ontmoetingen op vrijdagavond 23/6 bij Likebirds in Gent.

Omdat het heerlijk is te “doen wie je bent”, maar ook niet evident. Omdat ik jullie al lang eens wil samenbrengen en allemaal creatieve solo-ondernemers bij elkaar gegarandeerd inspirerend werkt. Omdat de publicatie van mijn boek “Doen wie je bent, self-marketing voor solo-ondernemers” een mooie aanleiding vormt en je het de avond zelf mee naar huis neemt.

Tickets en info

Hopelijk tot dan,

Charlotte

P.S.: Het wordt geen klassieke boekpresentatie. De belangrijkste reden hiervoor is dat ik er niet van hou in de belangstelling te staan. Dat bezorgt me een ongemakkelijk gevoel   De avond staat in het teken van “doen wie je bent” en daarrond wil ik de mensen graag laten verbinden. Met elkaar en het boek. En dit logistiek en inhoudelijk te faciliteren.

 1. Alle aanwezigen dragen een naamkaartje met 3 zelfgekozen kernwoorden over zichzelf: dit zijn GESPREKSAANKNOPERS. Ze zullen op je naambadge staan en zo heeft ieder alvast een aanknopingspunt voor een kennismaking. Het mag alles zijn, maar niet je persoonsnaam. Verder mag het de naam van je bedrijf zijn, een kenmerkende eigenschap, je huisdier, lievelingseten, je volgende vakantiebestemming, lievelingskleur, naam van je dochters en/of zonen, man, vrouw, of een moeilijk woord om indruk te maken, of een absurd woord, alles mag.
 2. Iedereen krijgt een kaart in een bepaalde kleur met daarop een reflectievraag. Er zullen 7 kleurgroepen zijn en hierrond kunnen de mensen elkaar ontmoeten en in gesprek gaan: dit zijn de GESPEKSSTARTERS.
 3. Vier personen zullen rond hun thema (ontwikkeling/zinzoekers, groei in ondernemen, verhalen, multipotentials – aansluitend bij doen wie je bent )- aangesproken kunnen worden als GESPEKSSTUURDER.
  * Lien Van Laere: de kracht van verhalen en de betekenis/het plezier om tot je eigen verhaal te komen. En wat dat oplevert voor een solo-ondernemer.
  * Karen Van Winkel: de getuigenis om als creatieve duizendpoot in één verhaal te landen dat aansluit bij wie je bent en daar actief mee te werken.
  * Koen Martens: het belang van je persoonlijk ondernemersverhaal, dicht bij jezelf, ongeacht het volume of de groei van je onderneming
  * Rudy Vandamme: de plaats van de verbinding met een groter geheel in “doen wie je bent”, de bewustwording voor de zinzoeker.

Ik neem ook even het woord om iedereen te verwelkomen, iets te zeggen over het boek en bovenstaande toe te lichten. Dit is allemaal heel informeel, het is faciliterend, maar zeker niet verplicht. De avond zelf laat ik dat helemaal los, al zal ik wel bepaalde mensen bij elkaar brengen omdat ik geloof dat dat interessante ontmoetingen oplevert. Hopelijk brengt de avond jou boeiende gesprekken, voorbeelden en inzichten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *