Bio

Vernieuwing voor ondernemers en leiders

Ondernemen en leiden is bewegen, leren en groeien. Je bent voortdurend onderweg naar een vernieuwde versie van jezelf. Soms is de weg duidelijk. Op andere momenten zie je het minder helder. Verlang jij op die momenten naar een gids die een licht laat schijnen?

Onderweg naar “doen wie je bent”Onderweg word je wie je bent en leer je te durven doen wie je bent. Op deze weg ben ik jouw rustige, robuuste gids. Vol vertrouwen creëer ik een veilige ruimte waarin je jouw verlangen omzet in plannen en plannen in stappen. Mijn aanpak is licht en diep, speels en deskundig maar ook creatief en logisch. Nogal pragmatisch, maar tevens onderbouwd. Steeds waarderend, inspirerend en eenvoudig, met oog voor de complexiteit van de mens. En telkens met de blik vooruit.

We zijn multibrein

Mensen zijn complexe wezens, en dat is positief bedoeld. Ook wij, dus ook jij en ik. We willen, kennen en kunnen heel wat. En de maatschappelijke evoluties dagen ons uit tot een complexiteitssprong. En dus werken we met ons hoofd, hart, buik en ziel. Aangezien het geen luxe is maar noodzaak om verbonden met je gevoelswereld te handelen, heb ik me gecertifieerd in de internationale wetenschappelijke assessmenttool voor emotionele intelligentie EQ-i 2.0.

Doelgericht en open

Onderweg bepaalt jouw doel de richting en jouw leerstijl de aanpak. We werken samen in mijn thuispraktijk in Gentbrugge of online. Soms werkt een andere omgeving beter en trekken we de natuur of het museum in voor een krachtige, verbindende en verhelderende ervaring.

Levenslustig auteur en ondernemer

Wanneer je jezelf waarmaakt en vanuit je totale zijn in verbinding gaat met je omgeving, heb je een positieve impact op de samenleving. In 2017 verscheen mijn eerste boek “Doen wie je bent. Self-marketing voor solo-ondernemers”. Het brengt de groep van creatieve en kritische denkers en doeners in beweging die (iets van) zichzelf in de wereld zetten in de overtuiging dat het betekenisvol is. Omdat ik niets liever wil dan leven in een wereld die mee gevormd wordt door hun unieke bijdrage. Vanuit het verlangen om meer mensen te brengen bij “doen wie je bent” en zo de samenleving positief te beïnvloeden, breng ik een bont gezelschap van mature en deskundige loopbaancoaches samen in loopbaancentrum Ziezo.

Mijn aanbod, jouw keuze

Je bent welkom. Onder welke vorm ook, want die volgt meestal de inhoud. En ik hou nu eenmaal van afwisseling, dus veel mogelijkheden om uit te kiezen.

Mijn weg langs kunst, marketing, coaching en training

Ik put uit een opmerkelijke combinatie van expertises in kunst, marketing, coaching en training. Opgeleid als kunstwetenschapper, gebruik ik kunst als een spiegel waarin we onze identiteit weerspiegeld zien. Kunstenaars inspireren door hun keuzes en acties in hun leven en werk. Marketing heb ik in de theorie en de praktijk mogen beleven, respectievelijk in de Vlerick Business school en de reclamewereld. Daar ontdekte ik dat het de mensen zijn die me het meest boeien en motiveren. Mijn ambitie om een positieve impact te hebben op die creatieve en kritische denkers en doeners leidde me naar een coachingopleiding. Als ontwikkelingsgericht coach beheers ik de NLP tools (master & practitioner niveau) en werk ik met diverse persoonlijkheids- en ontwikkelingsmodellen. Mijn behoefte om ook met groepen te werken, deed me kiezen voor een opleiding tot trainer. Daar kon ik mijn hartje ophalen in het verbinden van mensen in hun ontwikkelingsproces. Aangezien het geen luxe is maar noodzaak om verbonden met je gevoelswereld te handelen, heb ik me gecertifieerd in de de internationale wetenschappelijke assessmenttool voor emotionele intelligentie EQ-i 2.0.

En ook dit

Samen met mijn twee dochters leef ik in Gentbrugge dicht tegen mijn geliefde stad Gent waar ik diep in het culturele leven duik. Ik trek graag richting natuur. Om er te lopen of gewoon te genieten. De Gentbrugse Meersen, het bos, de velden, de bergen, de zee: allemaal goed. Zolang het maar groots en vol zuurstof is. Maandelijks blog ik over de uitdagingen in zelfsturing voor ondernemers en leiders. Mijn helden, de kunstenaars, zijn daarbij een dankbare inspiratie. Aarzel niet om je te registreren. Ziezo. Hiermee is het belangrijkste gezegd. Nu over naar jou.

"Het gaat niet over jezelf veranderen in functie van de markt, maar wel over het benaderen van jouw markt in functie van wie jij bent."

Meer info over het boek

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang tweemaandelijks inspiratie in persoonlijke ontwikkeling voor ondernemers en leiders.