Zelfzorg voor (solo)ondernemers

Zorg dragen voor je zaak betekent ook zorg dragen voor jezelf. Je zaak is immers een weerspiegeling van jezelf. Investeren in je persoonlijk leven resulteert altijd in meer succes in je business. Wil je meer creativiteit, meer focus en meer productiviteit? Zelfzorg is the key. Denk aan de metafoor van het zuurstofmasker in het vliegtuig: je kan pas aan de vraag van anderen tegemoet komen als je eerst je eigen behoeften vervult. Want als jij zonder zuurstof valt, is er ook geen zaak meer. Zelfzorg gaat over een (work-)lifebalance die bij je past. Bij ondernemers lopen werk en leven voortdurend door elkaar. Leuk en ook pittig. Is daarin evenwicht vinden voor jou ook een voortdurende zoektocht? Daarnaast is er de brandstof die je dagelijks in je lichaam stopt. Wist je dat je je met de juiste voeding lichter voelt en beter slaapt, wat leidt tot meer energie en meer ruimte in je hoofd, zodat je de resultaten kunt behalen die je voor ogen hebt?

VOOR WIE?

Voor ondernemers die willen weten:

 • welke voeding je nodig hebt om je lichaam de optimale brandstof te geven
 • welke stoffen je nodig hebt als je vuurtje dreigt te doven
 • hoe voeding kan resulteren in meer veerkracht om de uitdagingen van het ondernemen vlot aan te kunnen
 • hoe zelfzorg leidt tot meer focus en meer creativiteit

En die komaf willen maken met:

 • De suikers waar je naar grijpt wanneer je stressniveau stijgt
 • De patronen en overtuigingen die je steeds opnieuw een stok in de wielen steken om die zelfzorg hoog in het vaandel te dragen, waardoor jij elke keer op de laatste plaats belandt
 • De voortdurende zoektocht naar hoe je voor jezelf een goede work-lifebalance kan creëren

 WAT VERWACHT JOKE VAN JOU?

Heb je concrete vragen, dan hoor ik die graag. Mail ze op voorhand naar info@charlottedemey.be. Gelieve gedurende 3 dagen een eetdagboek op papier bij te houden, waarin je alles noteert dat je eet en drinkt. Hoeveelheden hoeven niet genoteerd te worden. Dat eetdagboek mag je meebrengen op 7 mei. Het is een werkinstrument voor jezelf voor die dag en wordt niet gedeeld met andere aanwezigen, tenzij met jouw uitdrukkelijke toestemming.

WELK RESULTAAT?

Schrijf je in voor de interactieve dagtraining ‘Zelfzorg voor solo-ondernemers’ en ga met een zelfzorgplan en direct bruibare tools naar huis.

WIE IS JOKE DE WULF?

Joke is psycholoog en orthomoleculaire gezondheidscoach. In haar praktijk in Nazareth begeleidt ze mensen rond stress en burn-out, met hormonale klachten, spijsverteringsproblemen, huidklachten, vermoeidheid en/of vragen rond fysieke en mentale gezondheid. Haar motto is de alombekende quote: een gezonde geest in een gezond lichaam. Het is volgens haar voor iedereen mogelijk en levert je zoveel voordelen op. Een belangrijke voorwaarde is dat je jezelf waardevol genoeg vindt om zorg voor te dragen.

PRAKTISCH

Deze workshop gaat door op dinsdag 25 augustus 2020 van 9.30 tot 16.30 u bij  “Het objectief” in Gent. Er wordt een groep samen gesteld van max. vijf (solo-)ondernemers die vertrouwd zijn met “doen wie je bent” en hun activiteiten verder willen uitbouwen in balans met zichzelf. De nodige maatregelen voor het verhinderen van de verdere verspreiding van Corona worden in acht genomen.

BUDGET

 • Voor deze workshop betaal je slechts 364 € dankzij de 30% subsidie via de KMO-portefeuille voor ondernemers, vrije beroepen en zelfstandigen. (erkenningsnummer DV.O232535)
 • Je ontvang een factuur voor 520 € excl. BTW die je als kost kan inbrengen in je zaak.
 • BTW wordt niet gesubsidieerd.
 • Thee/water/koffie/lichte lunch zijn inbegrepen.
 • Inclusief het cursusmateriaal

 

 

 

INSCHRIJVEN

Graag inschrijven via mail naar info@charlottedemey.be met vermelding “Doen wie je bent Academie – Joke – Het Objectief– 25/8/20”. Wens je meer informatie, contacteer me gerust op info@charlottedemey.be of +32 473 23 09 75.

Omdat er voor deze workshop met een beperkt aantal deelnemers wordt gewerkt en ik soms mensen moet teleurstellen, is het belangrijk dat je zeker deelneemt. Door omstandigheden zijn annulaties niet uitgesloten. Afhankelijk van het tijdstip van de annulatie, wordt een stuk van de inschrijvingswaarde aangerekend

 • Annuleer je meer dan 14 dagen voor aanvang, ontvang je een factuur van 260 € excl. BTW (50%)
 • Annuleer je minder dan 14 dagen voor aanvang, ontvang je een factuur van 390 € excl. BTW (75%)
 • Annuleer je binnen 48 uur voor de start van de workshop, ontvang je een factuur van 520 € excl. BTW (100%)

"Het gaat niet over jezelf veranderen in functie van de markt, maar wel over het benaderen van jouw markt in functie van wie jij bent."

Meer info over het boek

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang tweemaandelijks inspiratie in persoonlijke ontwikkeling voor ondernemers en leiders.