Loopbaanbegeleiding naar “doen wie je bent”

Ben je op een keerpunt aanbeland en wil je tijd maken om de balans op te maken? Of heb je het gevoel dat je je wil heroriënteren? Heb je graag reflectie bij een kritisch moment? Of geloof je nood te hebben aan een nieuwe uitdaging? Of hoop je jouw verhaal terug te vinden dat je onderweg verloren bent?
Dan is loopbaanbegeleiding wat je nodig hebt. Zowel als (solo-)ondernemer (zelfstandige, freelancer, zaakvoerder) als werknemer.

Wat is loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding helpt je niet alleen bij het in kaart brengen van jezelf en jouw talenten. Maar het zet jezelf met visie achter het stuur van jouw loopbaan. Dit doen we aan de hand van een individuele begeleiding waarbij gesprekken, denkoefeningen, huiswerk, actiepunten en wie weet, misschien wel een museumbezoek horen. Ik hanteer een pragmatische aanpak, telkens met de blik vooruit en met een gemeenschappelijk doel als richtingwijzer. De begeleiding omvat een combinatie van interactie, reflectie en actie. De loopbaanbegeleiding mondt uit in een duidelijke visie van jou over het vervolg van je loopbaan, afgestemd op je talenten. En een bijhorend actieplan.

Wat zijn loopbaancheques?

loopbaanbegeleiding adhv loopbaancheques als erkend loopbaancentrum bij VDAB

Loopbaancheques zijn een steunmaatregel van de Vlaamse Overheid voor het volgen van loopbaanbegeleiding via een erkend centrum. Sinds september 2019 heeft Ziezo. (Charlotte De Mey) het mandaat tot erkend loopbaancentrum behaald. De cheques zijn te verkrijgen via de website van de VDAB en zijn zowel voor (solo-)ondernemers (zelfstandigen, freelancers, zaakvoerders) als werknemers bedoeld. De belangrijkste info heb ik hier voor je verzameld.

Kom je niet in aanmerking voor loopbaancheques?

Geen nood, we bekijken hoe we tot de nodige inzichten en actiepunten kunnen komen op jouw tempo en binnen jouw budgettaire mogelijkheden. Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek en wordt aangerekend aan 65€ excl. BTW.

Meer informatie?

Heb je een vraag, contacteer me vrijblijvend op +32 473 23 09 75 of via info@charlottedemey.be.Welkom, met of zonder loopbaancheques van de VDAB.  Twijfel niet en plan je eerste afspraak in.

"Het gaat niet over jezelf veranderen in functie van de markt, maar wel over het benaderen van jouw markt in functie van wie jij bent."

Meer info over het boek

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan en bovenop de maandelijkse nieuwsbrief ontvang je gratis de inleiding van het boek “Doen wie je bent. Self-marketing voor solo-ondernemers”.