Hoe meer business genereren met je huidige aanbod?

Soms ben je zodanig druk bezig met je business as usual dat je geen tijd hebt om een stap opzij te zetten en alles eens vanop een afstand te bekijken. We bekijken in deze workshop je onderneming vanuit een vogelperspectief en gaan op zoek naar opportuniteiten binnen je huidig werkframe. Door samen te brainstormen rond die mogelijkheden komen we tot nieuwe inzichten die je instant kan gebruiken in je dagdagelijkse “doen wie je bent” en die je tegelijk ook in staat stellen om duidelijke doelen te definiëren op zowel korte, middellange als lange termijn.

VOOR WIE?

Wil je als ondernemer een stap hoger schuiven op jouw leercurve en blijven “doen wie je bent? Dan is deze workshop wat je nodig hebt. Dit kan zowel als starter en als ondernemers die al een tijdje bezig is en even hulp kan gebruiken met de zoektocht naar nieuwe opportuniteiten.

HOE WERKT HET?

We gaan samen op zoek naar antwoorden op vragen als:

 • Wat zijn mijn producten/diensten nu en wat kan ik er meer uithalen?
 • Wie zijn mijn klanten nu en hoe kan ik andere klanten benaderen?
 • Hoe kan ik bij mijn huidige klanten meer omzet genereren?
 • Wat zijn mijn competenties?
 • Hoe kan ik deze omzetten naar een concreet product/dienst in de markt?
 • Moet ik nu net als iedereen een online business gaan creëren? Of zijn er alternatieven om terugkerende business te genereren?

WAT VERWACHT KATJA VAN JOU?

Dat je op voorhand hebt nagedacht over jouw huidig aanbod op de markt en wie je huidige klanten zijn. Bovendien laten ze enkel toffe mensen toe met een open geest die dicht bij zichzelf blijven 😉

WELK RESULTAAT?

Het doel is te komen tot een lijst van opportuniteiten die jou meer business kunnen brengen en dit op korte, middellange en lange termijn. Uit die lijst destilleren we concrete actiepunten zodat je onmiddellijk aan de slag kan. We gaan voor een pragmatische aanpak waarbij de groep en Katja fungeren als klankbord. Bovendien stellen we ons netwerk open voor je. Samen gaan we achter jouw onderneming staan.

WIE IS KATJA CRAEGHS?

Katja is oprichter en zaakvoerder van Greenpoint.be en ze doet wie ze is. Haar liefde voor design, drang naar innovatie en sterk analytisch vermogen maken haar de perfecte partner om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Als externe expert helpt ze bedrijven die een groeiproces doormaken nieuwe verbanden leggen en van binnenuit te innoveren – dit steeds met het oog op de markt buiten. Ze kan hierbij rekenen op haar uitgebreid netwerk dat zij de afgelopen vijftien jaar zorgvuldig heeft uitgebouwd.

PRAKTISCH

Deze workshop gaat door op maandag 17 februari 2020 van 9.30 tot 16.30 u bij  “Het objectief” in Gent. Er wordt een groep samen gesteld van max. vijf (solo-)ondernemers die vertrouwd zijn met “doen wie je bent” en hun activiteiten verder willen uitbouwen.

BUDGET

 • Voor deze workshop betaal je slechts 364 € dankzij de 30% subsidie via de KMO-portefeuille voor ondernemers, vrije beroepen en zelfstandigen. (erkenningsnummer DV.O232535)
 • Je ontvang een factuur voor 520 € excl. BTW die je als kost kan inbrengen in je zaak.
 • BTW wordt niet gesubsidieerd.
 • Thee/water/koffie/lichte lunch zijn inbegrepen.
 • Inclusief het cursusmateriaal

 

 

 

INSCHRIJVEN

Graag inschrijven via mail naar info@charlottedemey.be met vermelding “Doen wie je bent Academie – Katja – Het Objectief– 17/2/20”. Wens je meer informatie, contacteer me gerust op info@charlottedemey.be of +32 473 23 09 75.

Omdat er voor deze workshop met een beperkt aantal deelnemers wordt gewerkt en ik soms mensen moet teleurstellen, is het belangrijk dat je zeker deelneemt. Door omstandigheden zijn annulaties niet uitgesloten. Afhankelijk van het tijdstip van de annulatie, wordt een stuk van de inschrijvingswaarde aangerekend

 • Annuleer je meer dan 14 dagen voor aanvang, ontvang je een factuur van 260 € excl. BTW (50%)
 • Annuleer je minder dan 14 dagen voor aanvang, ontvang je een factuur van 390 € excl. BTW (75%)
 • Annuleer je binnen 48 uur voor de start van de workshop, ontvang je een factuur van 520 € excl. BTW (100%)

"Het gaat niet over jezelf veranderen in functie van de markt, maar wel over het benaderen van jouw markt in functie van wie jij bent."

Meer info over het boek

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang tweemaandelijks inspiratie in persoonlijke ontwikkeling voor ondernemers en leiders.