Praktische online self-marketingcommunity voor solo-ondernemers

“Het gaat niet over jezelf veranderen in functie van de markt, maar wel over het benaderen van jouw markt (ook digitaal) in functie van wie jij bent.” (“Doen wie je bent. Self-marketing voor solo-ondernemers”)

Twee vragen die vele solo-ondernemers bezig houden zijn “Ga ik digitaal of niet?” en/of “Hoe en wanneer kan ik eindelijk werk maken van mijn digitale marketing?”

Maak je geen zorgen, het is niet mijn intentie die vraag nog zwaarder te maken. Hieronder vind je mijn welgemeende suggestie om er op een coachende, oprechte en deskundige manier mee aan de slag te gaan. En voor je uit ongeloof weg klikt, zeg ik er nog bij dat het ook makkelijk kan. Echt waar!

Hoe en wanneer kan ik eindelijk werk maken van mijn digitale marketing? Nu dus, ja, dit is een goed moment. Elk moment is goed om je digitale marketing stevig in handen te nemen. Zolang jij beslist het echt aan te pakken.

Ben jij een expert die op een adviserende of coachende manier jouw kennis en vaardigheden overbrengt? Zoals bv. een trainer in soft of technische skills, theatercoach, yoga teacher, food inspirator, bewegingscoach, studiebegeleider, schrijfcoach, opruimcoach, danscoach, muziekcoach, adviserend boekhouder, ondernemerscoach, brandingcoach, HR of financieel consultant, psychotherapeut, loopbaancoach, life coach, fotografiecoach, merkstrateeg, taalcoach, opvoedcoach… dan is Spark iets voor jou.

Bij Spark (en Spark dat is een heel praktische online marketing community voor coaches van Gerrit Vromant en Elke Gunst) werken ze met de story teaching methode. Of nee, ze leren jou heel pragmatisch werken met de Story Teaching methode. Zodat je er helemaal jouw verhaal van kan maken. Hoe? Gedurende enkele weken heb ik Spark voor jullie verkend d.m.v. een proefabonnement, en ik kan jullie gerust stellen. Het is inspirerend, deskundig en toepasbaar.

Ga ik digitaal of niet? Waarbij je je afvraagt: Is dat wel iets voor mij en is dat wel iets voor mijn klanten?

Voor jouw klanten? Ja! Niet alleen omdat er in sommige periodes niet veel anders mogelijk is. Maar ook omdat het nu nog meer deel zal worden van het “nieuwe normaal”.

Iets voor jou? Daar kan alleen jij op antwoorden. Wat helpt, is de gratis cursus “online ondernemen als coach”. Vol interessante vragen, bruikbare modellen en praktische tips. De vraag die mij het meeste bracht tijdens de lockdown is:

​Wat als deze lockdown één jaar duurt?
Hoe zou dit dan kunnen werken voor mij?

Ziezo. Ik hoop je met deze samenwerking met Spark een authentieke en praktische, uitvoerende self-marketingbegeleiding aan te reiken.

Meer informatie?
Heb je een vraag, contacteer me vrijblijvend op +32 473 23 09 75 of via info@charlottedemey.be.

"Het gaat niet over jezelf veranderen in functie van de markt, maar wel over het benaderen van jouw markt in functie van wie jij bent."

Meer info over het boek

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang tweemaandelijks inspiratie in persoonlijke ontwikkeling voor ondernemers en leiders.