Peer-to-peer traject “Samen non-stop vooruit”

“Action is the foundational key to all success.”
(Pablo Picasso 1881 – 1973)

 

Picasso, actie, progress coaching, samen non-stop vooruit, opleiding, KMO-portefeuille

Sterke ideeën zijn er in overvloed en velen hebben het talent en de creativiteit om er goede plannen rond te maken. Maar slechts enkele daarvan monden uit in actie om er succesvolle projecten van te maken. Ook als je reeds aardig doet wie je bent. Wanneer lukt het? Als de bedenkers niet bij de minste tegenslag de armen laten zakken. Worstel jij met valkuilen (zoals perfectionisme, gebrek aan klankbord, keuzestress, uitstelgedrag) die de uitvoering van een idee afremmen? Lees dan zeker verder.

 

Voor wie?

Voor solo-ondernemers die doen wie ze zijn en met een duidelijk idee waar ze heen willen maar die extra begeleiding, inzichten (denkkaders/modellen) en  inspiratie kunnen gebruiken om in de actie te blijven tijdens de verdere ontwikkeling.

Hoe werkt het?

We werken samen in een kleine groep van vijf solo-ondernemers. We zorgen voor een veilige, inspirerende context waarbinnen we een groei mindset installeren en elkaar sterker maken. We beginnen met een opstartmeeting en gaan verder met vijf progress meetings aan de hand van jouw progress reports. Gedurende zes werksessies werken we aan elkaars vooruitgang met ruimte voor persoonlijke begeleiding en onderlinge kruisbestuiving. In een gesloten Facebookgroep houden we de uitwisseling gaande tussen de verschillende sessies door.

Wat verwacht ik van jou?

Tijdens de opstartmeeting nemen we de tijd om scherp te stellen waarin je precies vooruitgang wil boeken en om elkaars ideeën te leren kennen. Nadien is het aan jou om tussen de sessies door met de materie aan de slag te gaan en stap voor stap te groeien. Tijdens de werksessies ben je bereid de aandacht te delen en jouw unieke bijdrage te leveren aan de groep. Ter voorbereiding van elke progress meeting ontvang ik jouw beknopt progress report van de afgelopen periode.

Welk resultaat?

Progress coaching reikt je een klankbord aan en zorgt voor een structurele begeleiding en ontwikkeling van je zelfsturing zodat je minder twijfelt en vlotter beslissingen neemt die je project sneller naar een volgende fase brengen. Je motivatie krijgt een boost en je boekt aantoonbare vooruitgang want je kweekt de reflex om niet alleen intenties te formuleren, maar ook actie te ondernemen richting je doel. Resultaat? Je groeit ver boven je mogelijkheden die je nu ziet. Wat het jou kan opleveren wordt vast duidelijker dankzij deze getuigenissen van je voorgangers.

Praktisch

De opstartmeeting en progress meetings gaan door in Gent of Antwerpen op een nog te bepalen locatie op vooraf bepaalde data. Momenteel staat er geen concreet traject gepland.

 1. ontwikkelingsdoel
 2. het proces, jouw metafoor
 3. atypisch gedrag
 4. beweging vs doelgerichte actie
 5. overtuigingen
 6. integratie

Budget

 • Voor het volledige traject kan je gebruik maken van de 30% subsidie via de KMO-portefeuille voor ondernemers, vrije beroepen en zelfstandigen. (erkenningsnummer DV.0232535)  Je ontvang een factuur die jij als kost kan inbrengen in je zaak.
 • BTW wordt niet gesubsidieerd.
 • Thee/water/koffie per sessie inbegrepen.
 • Inclusief het cursusmateriaal

Inschrijven

Wens je meer informatie, contacteer me gerust op info@charlottedemey.be of +32 473 23 09 75. Zo kan ik je op de hoogte brengen wanneer het volgende traject gepland wordt en voeg ik je toe aan de wachtlijst.  Je mag vervolgens een telefoon van me verwachten ter kennismaking waarbij we de verwachtingen en de doelen bespreken.`

Omdat er per traject met een beperkt aantal deelnemers wordt gewerkt en ik soms mensen moet teleurstellen, is het belangrijk dat je zeker deelneemt. Door omstandigheden zijn annulaties niet uitgesloten. Afhankelijk van het tijdstip van de annulatie, wordt een stuk van het inschrijvingsgeld aangerekend .

 • Annuleer je meer dan 14 dagen voor aanvang, ontvang je een factuur voor 50% van het inschrijvingsbedrag excl. BTW
 • Annuleer je minder dan 14 dagen voor aanvang, ontvang je een factuur voor 75 % van het inschrijvingsbedrag excl. BTW
 • Annuleer je binnen 48 uur voor de start van de workshop, ontvang je een factuur voor 100% van het inschrijvingsbedrag excl. BTW

Waarom een traject?

Wat is de waarde van het peer-to-peer aspect?

In welke ondernemersfase is het zinvol?

 

"Het gaat niet over jezelf veranderen in functie van de markt, maar wel over het benaderen van jouw markt in functie van wie jij bent."

Meer info over het boek

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang tweemaandelijks inspiratie in persoonlijke ontwikkeling voor ondernemers en leiders.